Hasle Turist- og Erhvervsforening

Hasle Turist- og Erhvervsforening

Det er foreningens formål at virke for fremme af turisme, handel, håndværk, industri og øvrige erhverv i samarbejde med kommunen samt lokale og regionale organisationer.

Foreningen driver ikke længere et turistbureau, men en Turistinformation med en åbnings periode fra ca. 1. maj til og med uge 42 , hvor vi er i stand til at betjene vore turister på dansk og hovedsprogene. I 2013 flyttede vi til Storegade 64 til vores nye Kultur og Medborgerhus i det Gamle Rådhus.

Medlemsskab tegnes ved henvendelse til et bestyrelsesmedlem, hvorefter det stadfæstes ved førstkommende bestyrelsesmøde.

Vi bestyrer 2 legater for Hasle Haandvæker- og Industriforening. Det ene legat uddeles til unge håndværkere- og handelsstuderende i forbindelse med videreuddannelse, det er afkastet af investering som vedrører foreningens salg af “Bia Lid” for mange år siden. Det andet legat uddeles til unge håndværkeres uddannelse, det er vores andel af overskud i Varelotteriet der uddeles. Så husk at forny din lodseddel i varelotteriet. Uddelingen sker hvert år i december efter ansøgning på særligt skema der rekvireres hos formanden.

Varelotteriet-logo-siden 1887

 

 

Formand Jesper Møller-Hansen Mail: Jesper Møller-Hansen

 

Medlemskontingent

Gruppe 1: Privatpersoner:  135 kr. Private par og Foreninger: 270 kr.

Gruppe 2: Erhvervsvirksomheder uden turistmæssig tilknytning og uden butik:  840 kr.

Gruppe 3: Erhvervsvirksomheder, der enten har turistmæssig tilknytning eller detailhandel:  1.575 kr.

Gruppe 4: Erhvervsvirksomheder, der både har stor turistmæssig tilknytning og detailhandel:  2.310 kr.

Gruppe 5: Særlige virksomheder, der har meget stor turistmæssig tilknytning og stor detailhandel:  3.465 kr.

Gældende fra 2014